Log in Register FAQ Memberlist Search pcHDTV Forum Index
pcHDTV Forum

pcHDTV Forum Index
Search found 9 matches
How does one watch NTSC broadcasts with HD-3000?
PostForum: General pcHDTV topics   Posted: Sat Apr 09, 2005 10:47 pm   Subject: How does one watch NTSC broadcasts with HD-3000?
Robert
 
Replies: 5
Views: 6433




...vtime and xawtv both work for me for regular NTSC broadcasts, mplayer seems to mute the volume output and the sound needs to be manually turned back on.

How are you turning sound back on with mp ...
How does one watch NTSC broadcasts with HD-3000?
PostForum: General pcHDTV topics   Posted: Tue Apr 05, 2005 9:40 am   Subject: How does one watch NTSC broadcasts with HD-3000?
Robert
 
Replies: 5
Views: 6433




I have set up xawtv and motv and get good video from local stations, but no audio whatsoever (I did check to see that it was not muted). Xine-hd has a "v4l" button which I thought might work, but if ...
Where are all posts from "HD-3000 card apparently ...&q
PostForum: HD-2000/3000 drivers   Posted: Sun Apr 03, 2005 10:20 pm   Subject: Where are all posts from "HD-3000 card apparently ...&q
Robert
 
Replies: 2
Views: 3977




There are several threads with no messages. I'm guessing that there is a problem with the forum, not a conspiracy. I'm the one who started that thread (I had login problems and re-registered under ...
No device registered after loading module
PostForum: HD-2000/3000 drivers   Posted: Sun Apr 03, 2005 10:06 pm   Subject: Re: No device registered after loading module
Robert
 
Replies: 5
Views: 5468




Something strange is happening on my system and I don't know if it's hardware or software. I've had my HD3000 working for a week now. But now when I do a mod probe cx88-atsc, it doesn't register any ...
xine-hd cant find /dev/dtv after new kernal upgrade.
PostForum: xine-hd   Posted: Wed Mar 30, 2005 9:40 pm   Subject: Re: xine-hd cant find /dev/dtv after new kernal upgrade.
Robert
 
Replies: 2
Views: 9927




It was working ok with the older Hd-3000 drivers but with the new 2.0 driver and the new linux kernel upgrade
its not finding /dev/dtv also dtvsignal /dev/dtv does not work neither because it also c ...
1.6 driver installes, no device created
PostForum: HD-2000/3000 drivers   Posted: Wed Mar 23, 2005 9:07 pm   Subject: 1.6 driver installes, no device created
Robert
 
Replies: 3
Views: 5002




If you are using udev then down load the version 2.0 drivers (you don't need to install them) and grab the files from the udev directory. Put the .rules file into /etc/udev/rules.d and the .permissio ...
DVD playback with xine-hd?
PostForum: xine-hd   Posted: Tue Mar 22, 2005 5:42 pm   Subject: DVD playback with xine-hd?
Robert
 
Replies: 2
Views: 11238




You need to install libdvdcss. Google should be able to help you but don't tell the MPAA where you got it.
1.6 driver installes, no device created
PostForum: HD-2000/3000 drivers   Posted: Tue Mar 22, 2005 10:07 am   Subject: 1.6 driver installes, no device created
Robert
 
Replies: 3
Views: 5002




OK, running minstall from tools-2.6a created the device. Now to see if I can get it to return after a reboot (udev can make things interesting).
1.6 driver installes, no device created
PostForum: HD-2000/3000 drivers   Posted: Mon Mar 21, 2005 10:19 am   Subject: 1.6 driver installes, no device created
Robert
 
Replies: 3
Views: 5002




I installed the 1.6 drivers into a 2.6.8.1 kernel and rebooted. The card is recognized and the modules load, but if I try to run one of the tool commands, it is looking for a /dev/dtv device. There ...
Page 1 of 1
All times are GMT - 7 Hours
  


Powered by phpBB © 2001-2003 phpBB Group
Theme created by Vjacheslav Trushkin